torsdag 25. november 2010

Dvale...

Tenk om man kunne gått i dvale nå i mørketida, slik som bjørnen... Sukk... Det er ikke veldig morsomt å være saluki om dagen. Det er KALDT ute, og det er MØRKT ute, og ikke minst, det BLÅSER ute! Alle disse tre på èn gang er ingen god kombinasjon. Og når man legger til VALP i denne kombinasjonen, blir det heller ikke så greit. Jeg klarer meg fint inne på slike dager, uten å gå av hengslene av den grunn. Valp inne i sånne perioder derimot, ender med ADHD-valp, og det er det motsatte av å gå i dvale! Derfor må man bare bite tennene sammen og ut på tur, uansett vær og vind. Det fine er at når valpen har fått litt kulde, vind og mørke på kroppen, så blir den sånn;

Da kan man med god samvittighet krype opp i go'hjørnet i sofa'n og gå tilbake til dvalen!
PS; bare 26 dager til sola snur!

2 kommentarer:

Verdens beste Whisky sa...

Hmm, hvor lenge blir den slik? Min er helt propell bare etter en time sovn etter turen! Skjønner ikke at de små orker så mye. Det er mye koseligere å ligge foran en peis og bare vente til sla snur, ikke sant?

Hilsen Whisky

Bente Waldal sa...

Dessverre, samme sak her. En drøy time med fred og ro, så er ADHD-valpen oppe for å gjøre nye hyss igjen. Det var bedre før, når den var mindre. Da sov den litt mer. Vi får se fram til de nærmer seg et par år, da bruker de bli bedre å ha i hus :)