fredag 30. april 2010

Herr fis og Herr fjas


Mamma har slike flaterende kallenavn på oss... Hva har vi gjort for å fortjene det?! Dessuten ler hun av Egil hele tida,selv når hun er sint på han. Sier han er så rar! Haha,det er han jo også,når han stikker den lange snuten sin borti alt! Og hun mener at jeg bare fjaser. Fjaser?! Jeg nyter livet ;)

torsdag 29. april 2010

Egil


Søt liten fis :)
Bilde fra i fjor høst, men han ser igrunn lik ut i dag. Bare ørene som har blitt litt lengre.

onsdag 28. april 2010

Påske-besøk


Vi hadde storfint besøk i påsken,søster Tia! Dette er det eneste bildet Mutter'n har på mobilen. Resten har hun på kamera,og uten pc får hun ikke lasta dem ned og vist dere. Men det kommer, det kommer,ting tar bare litt (lang) tid. Det var forøvrig veldig gøy med besøk,selv om søster'n egentlig er blitt ganske voksen og kjip. Skulle bare sove og spise?! Jeg liker også det,men jeg trenger ikke gjøre det hele tida liksom!? Rare søster'n!

mandag 26. april 2010

Mongo 1 og Mongo 2


Jeg kan på et vis skjønne hvorfor disse to er så glad i hverandre...

søndag 25. april 2010

Se hva jeg fant!

Jeg og Mutter'n var ute og gikk en liten runde i skogen,bare vi to siden Egil er forkjøla. Og se hva jeg fant! Kjempekult,ikke sant?! Mamma begynte å stusse når jeg ikke ville komme da hun ropte. Jeg er jo vanligvis veldig snill og lydig,selvfølgelig,med mindre det dukker opp saker som detta. En død elg! Dritkult! Det er bare å si fra,så kan jeg ta dere med på elg-safari. Jeg vet nøyaktig hvor den ligger :)

lørdag 24. april 2010

Stemningsrapport fra Bårlidalen


I mangel på pc får det bli oppdatering fra mobilen. Dette bildet er tatt en gang før påske, mens det enda var masse snø. Dette er hvor vi bruker gå tur sammen med hesten. Fint, ikke sant?!